手荷物検査(試行)の実施について

2017.04.12緊急のお知らせ

2020年東京オリンピック・パラリンピック競技大会開催に向け、セキュリティ対策を更に充実・強化させていくため、平成29年6月28日(水)江戸東京博物館への入場時に手荷物検査を試行的に実施いたします。
来館者の皆様には、ご不便等おかけいたしますが、ご理解とご協力をお願いいたします。

詳細はこちらから

Trial implementation of bag inspections

In order to further strengthen and enhance security measures in preparation for the Olympic and Paralympic Games Tokyo 2020, trial bag inspections will be conducted on Wednesday, June 28, 2017, for those visiting Edo-Tokyo Museum.

We apologize for the inconvenience and thank visitors for their cooperation and understanding.